Tokyo’s andwander

Comments (0) Fashion, Inspiration, Musthaves

andwander-20l-backpack-1

Het merk Tokyo’s andwander heeft een nieuwe rugzak model. Op dit moment is het dragen van een rugzak weer helemaal hip. Daarnaast is deze rugzaak ideaal om dagelijks te gebruiken. Deze rugzak is gemaakt van lichtgewicht, high-density nylon dat behandelen is met hars, urethaan en acryl zodat het waterafstotend is. Daarnaast is deze rugzak erg sterk, dus perfect om zware dingen in te vervoeren, zoals boeken voor je opleiding. Aan de buitenkant zijn enkele bevestigingspunten te zien en een grote zogenaamde wrap-around mesh zak. Deze elementen zorgen ervoor dat het geen standaard rugzak is, maar eentje waarmee je gezien wilt worden. Nu is het vaak zo dat mensen de rugzak vooral gebruiken om er mee op te vallen in plaats van het praktische doel van de rugzak te behouden. Hierdoor hoef jij natuurlijk niet perse dingen erin op te bergen.

De rugzak is beschikbaar in verschillende kleuren. De kleuren zijn allemaal makkelijk te combineren. Wat je nu heel veel op straat ziet, is dat de rugzak juist opvalt. Je kan dus kiezen voor een opvallende kleur. Als je voor iets veiliger gaat, dan zijn er nog genoeg kleuren over om uit te kiezen, zoals donkerblauw.
De rugzak is gaat goed samen met een goede jeans en mooie sneakers. Zo zie jij er helemaal hip uit en kom je goed voor de dag.

Geef een reactie