Men of All Nations 2016

Comments (0) Fashion

IMG_7824 kopie

Men of All Nations flikt het weer! Net zoals andere jaren komt M.O.A.N. met een goede zomer collectie. Deze keer in teken van de kleur Indigo in combinatie met andere heldere kleuren. De collectie is verassend, aangezien de aanwezigheid van de kleuren goed gecombineerd worden met het stoere van de man. De collectie is draagbaar voor iedere dag, ondanks de frisse kleuren en het geeft een zomerse indruk.

De kleding bestaat vooral uit basics. De silhouetten van de kleding zijn niet verassend, maar daardoor voor vele mannen draagbaar. Toch is de kleding helemaal niet basics. Door de combinatie van verschillende items uit de collectie wordt het een bijzondere outfit, waar veel mannen op jaloers zullen zijn. De kleding is niet alleen handig voor iedere dag in de zomer, maar ook heeft M.O.A.N. gedacht aan de hoogzomer. Deze collectie bevat namelijk een groot aanbod aan zwemshorts. De kleuren van de shorts komen overeen met de andere items in de collectie.

De collectie past zowel bij jonge als oudere mannen. Daarnaast is de kleding goed te combineren met verschillende stijlen, zodat het bij iedere man past. Iedere man zou een greep moeten doen in de collectie om helemaal up-to-date en goed gekleed deze zomer erbij te lopen. De kleding is op verschillende plekken te koop en onder andere bij de webshop tuunte.

IMG_7700 kopie - kopie

MEN7703-564-2107

 

IMG_7762 kopie

IMG_7814 kopie

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie