Herschel Supply co. 2014 zomercollectie

Comments (0) Fashion

herschel-supply-co-2014-summer-fine-china-print-collection-1

Herschel Supply heeft een nieuwe collectie voor zomer 2014 ontworpen waarmee ze terug gaan naar de tradities van Engeland. Dit is de nieuwe ‘Fine China Print’. Herschel Supply heeft zich laten inspireren door de oude serviezen in met Chinese print. De tassen hebben een all-over bloemmotief, die vrij aanwezig zijn. Daarnaast is er volnerf leer gebruikt voor de afwerking van de tassen.
Doordat de tassen vrij aanwezig zijn kunnen ze goed gebruikt worden om jou saaie outfit op te leuken met deze tassen. Iedereen zal verstelt staan wanneer jij deze tassen bij je hebt.
De collectie bestaat uit meerdere modellen. De modellen zijn: signature Heritage backpack, Little America backpack, City Mid Volume backpack, Market tote, Novel duffle, Anchor sleeve for iPad mini, Charlie wallet, Oxford wallet, Settlement case and Field pouch. Er is dus genoeg keuze en voor elk wat wils. Als man kan je ook gemakkelijk een bloemenprint combineren in een outfit. Steeds vaker lopen mannen rond met vrouwelijke motieven. Toch zal jij blijven opvallen met een van deze tassen. Daarnaast is het tegenwoordig hip om als man een tas bij je te dragen. Het staat stoer, maar door het bloemenmotief zijn deze tassen net even iets anders dan normaal. Ben je helemaal overtuigd?De complete collectie is nu beschikbaar op de webshop van Herschel Supply.

Geef een reactie